De Siervis Nieuwjaarsbeurs 2021

Zondag 24-1-2021 van 11:00 tot 15:00 uur

Vanwege de huidige situatie met betrekking tot het Coronavirus hebben we helaas moeten besluiten om editie 2021 te annuleren. Houdt onze website en social media in de gaten voor de 2022 editie die we op 23 januari 2022 hebben ingepland.

[/vc_column_text][prkwp_spacer][vc_column_text]

Aquariumvereniging “De Siervis “ te Oosterhout (Noord-Brabant) organiseert op zondag 24 januari 2021 alweer zijn 16de Siervis Aquarium Nieuwjaarsbeurs. De beurs zal gehouden worden in onze mooie zalen van het Oelbert gymnasium in Oosterhout (nb).

We hebben ruimte voor meer dan 160 meter aan stands. Zoals gebruikelijk zal er weer een mengeling zijn van vissen, planten, decoratiematerialen, voeding en techniek. Het is een mooie gelegenheid om u eens te oriënteren op onze mooie hobby.

Reserveer tijdig door opgave van het aantal benodigde meters. Graag vernemen wij van u welke producten u aanbiedt. Wij proberen de plaatsen dan zodanig te verdelen, dat aanbieders van gelijksoortige producten waar mogelijk niet naast elkaar staan.

Wij willen ook speciaal hobbykwekers aanmoedigen een stand te boeken. Vanaf 2 meter heeft u al plaats.

Wilt u zelf komen als standhouder, neem dan contact op met beurs@desiervis.nl of info@desiervis.nl.

Hieronder de belangrijkste gegevens:

Aquariumvereniging De Siervis in Oosterhout (nb) organiseert De Siervis Nieuwjaarsbeurs

Datum: zondag 24 januari 2021

Plaats: Oelbert Gymnasium

Ingang: Paterserf 16  4904 PA Oosterhout N.B.

Voor route: http://oelbert.nl/contact/

Tijden: van 11.00 tot 15.00 uur

Entree: € 2, -.        Kinderen tot 12 jaar gratis.

 

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][prkwp_styled_title prk_in=”Indeling Zaal beneden” title_size=”h2″][vc_single_image image=”3790″ img_size=”large” onclick=”img_link_large” title=”Zaal beneden”][prkwp_spacer size=”30″][prkwp_styled_title prk_in=”Indeling gangen beneden” title_size=”h2″][vc_single_image image=”3791″ img_size=”large” onclick=”img_link_large” title=”Gangen beneden”][prkwp_spacer size=”30″][prkwp_styled_title prk_in=”Indeling zaal + gangen boven” title_size=”h2″][vc_single_image image=”3792″ img_size=”large” onclick=”img_link_large” title=”Gangen beneden”][prkwp_spacer][/vc_column][vc_column width=”1/2″][prkwp_styled_title prk_in=”Aanmelden standhouders” title_size=”h3″][vc_column_text]

Inschrijfformulier + tarieven.

 
 
Editie 15 van onze beurs was een groot succes met diverse standhouders. We willen de standhouders van 2020 bedanken en hopen dat ze ook in 2021 aanwezig willen zijn. Later dit jaar zullen hier de aanmeldingen van de 16e editie komen te staan.
 
1  
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.